A vendre (2)

[I’m too lazy to translate this. Try

for a computer translation.]

Kleine rampen:

  • Ik kreeg een parkeerbon omdat ik vergeten was de auto te verplaatsten. Twee keer per week wordt de straat geveegd en dan mag je een uur lang niet parkeren. Voor de veegwagen uit rijdt een wagen van parkeerbeheer en die deelt bonnen uit. 42 dollar per auto, dus dat vegen betaald zichzelf. Ik ben namelijk niet de enige die dat vergeet. Al komt het bij mij doordat ik de auto altijd achter ons huis parkeer, maar daar staat nu de andere auto.
  • Het formulier dat ik nodig had om namens Alison de auto te verkopen was niet correct ingevuld en ik stond dus voor niks met de koper bij de SAAQ. Nee, het rijbewijsnummer klopte niet, dus ze kon niks voor me doen.
  • Op de weg terug begeeft de ruitenwisser het, terwijl het giet. De bui trekt gelukkig snel over, maar het voorspelt niks goeds. Ik kan het gelukkig zelf repareren met wat kruipolie.
  • Gisteren de deal, met een nieuw formulier, uiteindelijk gesloten.

Grote rampen:

  • De koper belt net op dat de auto veel olie lekt. Hij sprak van een lier olie op de grond. Dat deed ie niet toen ik er nog mee reed. Zou de eerste proefrit met de meneer die vergat te ontkoppelen dit kunnen hebben veroorzaakt? Wat te doen? Ik voel me vreselijk schuldig. Maar het is nu zijn auto… Hij gaat nu naar een garage en belt me terug.

Update: het bleek dat de oliepan (?) doorgeroest was. Ik heb de helft van de reparatie betaald (ik ben te goed voor deze wereld) en hoop dat nu alles goed is.